1-daagse training

LEEF VRIJ!

Thema Vaderschap

1-daagse training: Thema Vaderschap

Vaderschap, hoe doe je dat eigenlijk?
Nu Vaderdag eraan komt organiseer ik een Vaderdag trainingsdag voor vaders van alle leeftijden. Leuk om te volgen of kado te doen aan je partner, vader of zoon. Want we hebben er geen scholing in gehad, terwijl vader zijn een hele belangrijke rol is. Door deze dag kun je nóg meer van betekenis zijn voor de mensen om je heen. En daar hoef je juist minder moeite voor te doen. Bovendien ga je ervaren hoe belangrijk en betekenisvol die vaderrol is, ook voor jezelf.

Grote imprints
Je blijft je hele leven de zoon van jouw vader en ook de vader van jouw kinderen.
Omdat deze relatie zó belangrijk is wil ik daar graag een dag bij stilstaan. Daardoor kun je meer bewustzijn meenemen in de relatie met jouw kind(eren) en ook dichter bij jezelf komen. Beiden super belangrijk. We gaan met elkaar op onderzoek.

LEEF VRIJ!: een themadag helemaal voor jezelf
In mijn praktijk is zo’n dag altijd een dag voor jezelf. Waarin je uitgenodigd wordt om helemaal jezelf te zijn. We gaan met elkaar verdiepen rondom het thema vader zijn. Met alle leuke en minder leuke ervaringen. Alles is welkom.

Worden wie je bent
Hierdoor kun jij nog beter worden wie je bent. En daardoor neem je ook meer mee in jouw vaderschap en ook naar jezelf. Stilstaan rondom vaderschap met collega vaders. Iets wat we op school nooit geleerd hebben en wél doen.  Fijn als je door deze dag van nóg meer betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen en dat je daar soms ook juist minder moeite voor hoeft te doen. Wil je dit ervaren? Doe dan mee aan deze inspirerende, leerzame en fijne trainingsdag!

“Nic Heeft me geholpen om het leven wat ik wil leven, ook te gaan leven. Hij heeft me geleerd hoe mijn remmingen de baas te zijn, mijn angsten weg te nemen en zelfverzekerd in het leven te staan.
Bedankt Nic.”

“Een wijs man vertelde mij eens ‘een Koning heeft ook diverse adviseurs en raadgevers’ alvorens een beslissing / keuze te maken. Nic geeft praktische en hulpvaardig advies, is betrokken en ik kan fijn met hem sparren over diverse zaken.”

Waar en wanneer

Locatie: Heereweg 345, Lisse
Datum: vrijdag 9 juli 2021
Tijdstip: 10.00 uur tot 17.00 uur

Maximaal 10 deelnemers.
Jouw leeftijd: onbelangrijk

Jouw investering: € 85,- (excl. btw)
Inclusief koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf meenemen.

Aanmelden

vrijdag 9 juli 2021

Scroll naar top