Stervensbegeleiding

Wanneer je de horizon van het aardse leven in beeld krijgt kan dat veel gevoelens oproepen. Om het leven hier los te laten, kunnen er ook zaken in de weg zitten. Dan kan het fijn zijn om daar met een neutraal iemand naar te kijken, over te spreken of woordeloos samen te zijn. Wat ik hierin te bieden heb is mijn aanwezigheid.

Afscheid nemen van het leven

Daardoor zie ik stervensbegeleiding als een speciale vorm van levensbegeleiding. Afscheid nemen van het leven, zoals je dat geleefd en ervaren hebt.

Elk onderwerp is welkom

In mijn oordeelloze aanwezigheid wil ik jou uitnodigen om te kijken naar wat er is. Elk onderwerp is hier welkom. Wat wil er uitgesproken of aangekeken worden? Ik wil er voor je zijn met hart en ziel. Met mijn oren en handen. Mijn liefde, geduld en zachtheid. Ik wil je ontmoeten in wie jij bent.

Praktische vragen

En mogelijk zijn er ook nog praktische vragen die gerelateerd zijn aan jouw toekomstige afscheid. Zoals vragen of ideeën rondom een toekomstige passende uitvaart. Daarin wil en kan ik je ook ondersteunen. Zelfs als dat niet perse op korte termijn te verwachten is.

In contact

Ik werk vanuit het geloof dat wij allemaal Liefde zijn. En dat het soms lastig is om met onze Liefde in contact te zijn. Zeker als het leven uitdagend is.

Neem gerust contact met mij op. Ik ontmoet je graag.

Scroll naar top