06 - 5389 8409 | nic@oosterveer.nl

OUDERENZORG

Er zijn veel ver-zorgers. Ze werken vaak met protocollen, handschoenen en onder druk. Nic is een dichtbij-zorger. Hij heeft oprechte aandacht voor wie u bent, voor uw verhaal en uw behoefte. Gewoon met hart en ziel bij u zijn.

Hoe werkt het?

Veel ouderen zijn veel alleen en hebben niet een speciaal iemand om mee te praten. Sommige ouderen hebben geen kinderen, zij wonen ver weg, of het ontbreekt hen aan voldoende tijd. Nic kan wekelijks of maandelijks of op verzoek bij u of uw ouders op bezoek gaan.

Ouder worden is niet altijd makkelijk. En ook het leven heeft zo z’n pijnlijke plekken. Nic staat open voor alle gesprekken. Ook in een terminale fase mag u op Nic rekenen. Hij heeft geen agenda. Het gaat erom dat u het fijn vindt. Samen kletsen, samen een boodschap doen, ergens heen gaan of u ergens mee helpen. U bepaalt.

Nic weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Zelf is hij in oktober 2017 met zijn 90-jarige moeder een weekendje naar Zwitserland geweest. Dat klinkt heel gewoon en het is tegelijk ook heel bijzonder. Het gaat over contact en dat je daarin volledig jezelf mag zijn.

Nic is geen pastoor, dominee, psycholoog, verpleger of therapeut. Hij heeft zijn eigen hart en ziel ontwikkeld. Niets meer, niets minder. Gewoon Nic. Puur en echt.

Het partnerschap, vaderschap, ondernemerschap, zijn coaching-praktijk en zijn ervaring als uitvaartconsulent, waarbij hij voor honderden mensen een uitvaart heeft vastgelegd, hebben hem gevormd tot wie hij is: iemand die dichtbij wil en kan zijn.

Natuurlijk is het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Dus maak gewoon vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe het voelt. Nic: ‘’Ik heb er alle vertrouwen en zin in. Als ik dan bij het weggaan twee handen krijg, weet ik dat het goed zit!’’
Bel gerust voor meer informatie of een kennismakingsgesprek:
Tel: 06- 5389 8409

 

 

 

Home

image2 (006)

Aanmelden: